Puigcerdà ha canviat, de forma excepcional, la ubicació del col·legi electoral per a les Eleccions Generals d’aquest diumenge. La jornada de votacions coincideix amb la Fira del Cavall, de manera que les tradicionals parades multisectorials tornaran a ocupar bona part dels carrers de la vila i, també, els accessos a l'escola Alfons I, col·legi electoral habitual del municipi.

És per aquest motiu, i que de forma excepcional, les votacions es portaran a terme a l’Institut Pere Borrell, al carrer Escoles Pies nº 46. Les meses de les seccions 1ª, 2ª i 3ª estaran ubicades a la sala d’actes mentre que les seccions 4ª i 5ª estaran ubicades a la zona de l’antic menjador de l’institut i que ara ocupa el Cicle de Cuina i Gastronomia.
Des de l'ajuntament han recordat que aquells que es dirigeixin en vehicle privat al col·legi electoral, podran aparcar tan al pàrquing municipal del carrer Escoles Pies, just davant de l’institut, com al pàrquing del Museu Cerdà.
Cal recordar que la data de celebració de la Fira de Puigcerdà està fixada al calendari municipal des de molts mesos abans que s’anunciessin aquests comicis generals, fent que fos logísticament inviable canviar-la de cap de setmana un cop es va anunciar la data de les eleccions.