Tercera victòria fora de casa del Cadí La Seu, comptant el partit disputat a l'Open Day. Ha estat a la pista de les de Saragossa, en un enfrontament igualat.
Inici amb molta intensitat en defensa, i poc encert de les urgellenques han sortit amb un primer parcial desfavorable 14-8. Al segon període, reacció de l'equip que dirigeix Bernat Canut tot i anar al descans amb un marcador molt ajustat, de dos punts favorable a les visitants, 24 a 26.
A la represa, el joc ràpid ha estat destacable, com també que les locals han aprofitat els errors de les urgellenques per anar per davant al marcador. En el darrer període, les urgellenques semblava que tinguessin la victòria, però un triple a l'últim minut de Vega Gimeno ha empatat el partit a 61 punts. Moore i Díaz han encertat pel Cadí, a diferència del Mann-Filter que no ha trobat cistella en els darrers segons. El resultat final ha estat de 61 a 65.
El Cadí s'ha trobat amb la pivot Merritt Hempe, que havia estat jugadora la temporada passada de l’equip urgellenc. Amb aquest, ja són cinc els partits guanyats a la Lliga.