L'ajuntament de Puigcerdà portarà a terme, en els propers dies, una actuació de millora a l'escola d'Arts municipal. Es tracta d'un equipament utilitzat per grans i petits que necessita una posada al dia. El consistori ha decidit actuar en aquest espai aprofitant els treballs d'impermeabilització que es faran a la placeta Josep Pla, situada just damunt el taller d'Arts.

Les obres de tot plegat compten amb un pressupost de 70.000 euros, que es finançaran amb fons municipals. Des de l'ajuntament han indicat que els treballs es licitaran aquesta tardor per tal d'executar-los en els propers mesos.

Recordem que l'equip de govern ha impermeabilitzar també la placeta dels Bombers, damunt l'aparcament municipal, i preveu fer el mateix a la plaça de l'Alguer, on també hi ha problemes de filtracions.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ