El codony ha estat protagonista un any més, amb varietat de productes i formats a la Fira del Codony de Tremp. Un certamen que enguany celebra la divuitena edició i que ha comptat amb un centenar de parades.

Durant el dia s’ha pogut veure una seixantena de parades agroalimentàries, moltes amb productes elaborats al territori i un mercat firal al centre històric on s’han dut a terme demostracions d’oficis i tallers.
Però tampoc hi ha faltat activitats tan arrelades a la fira com la cursa Antoni Camarasa i l’esmorzar popular a base de torrades d’allioli de codony i llonganissa on s’han servit més de 650 racions. També és força concorregut el concurs d’allioli de codony, que ha comptat amb una quinzena de participats, i on tothom pot provar i votar aquell allioli que més li agradi.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP