El CG Puigcerdà ha guanyat aquest dissabte a casa el líder, el Txuri Urdin. Els aficionats han presenciat un partit dels que es recordaran ja que, abans de començar, els ceretans no eren els favorits. L'equip groc i negre, però, ha demostrat el seu potencial i, després d'un enfrontament amb molta emoció, ha col·locat el marcador a favor, 8-6.
El partit començava amb domini posicional dels de la Cerdanya que topaven amb el magnífic porter visitant, Alcaine. El Txuri s'avançada amb un 0-2 el que feia pensar que els bascos dominarien la resta de partit. A pocs minuts per acabar el primer període, León Tona al power-play, aconseguia batre el millor porter de la lliga i sumar el primer per als locals.
El segon tram del partit ha estat el més intens dels tres. Els visitats han sumat un nou gol però el Puigcerdà ha sabut escurçar distàncies primer i empatar després, gràcies a l'encert de Granell. En aquesta fase del partit els blanc-i-blaus han rebut moltes expulsions que els han penalitzar jugant molts minuts en inferioritat. Mentrestant, en ple domini numèric local, un contraatac en inferioritat ha posat novament el líder per davant. Trenta segons després, un slap de Muñoz ha tornat l'empat al marcador. Al següent minut novament Granell aconseguia el gol que posava per davant al Puigcerdà per primer cop en el partit.
Ja en el tercer temps, el Txuri Urdin ha sabut igualar de nou el marcador, 5 a 5. Però els jugadors del Puigcerdà no volien deixar escapar la victòria i poc després Muñoz anotava de nou. El capità Bastien Tona ha signat els dos darrers gols i, tot i que el Txuri ha lluitat fins al darrer sospir, el marcador ha donat la victòria als ceretans.
8-6 al marcador i tres punts que suma el CG Puigcerdà, que suma 7 punts com el Jaca, tot i que de moment no abandona la cua de la classificació.
La setmana següent el CG Puigcerdà descansarà, tornant a la competició novament al poliesportiu ceretà el proper 23 de novembre contra l’aspirant al títol, FC Barcelona.
Per la seva banda, l'equip femení també ha sumat una victòria aquesta darrera jornada de lliga, en el