Segon partit a casa del Cadí La Seu a l'Eurocup, i segona victòria que situa a les urgellenques a un pas de classificar-se a la següent ronda. És el tercer triomf en tan sols una setmana, que capgira la dinàmica després d'encaixar tres derrotes.

"Ha estat un bon partit avui per a nosaltres. Hem estat treballant molt durament. Fa un parell de setmanes, quan vam perdre tres partits consecutius, va ser bo perquè n'hem après unes lliçons molt importants. Hem anat a l'una, hem respost de manera correcta. Hem guanyat per 32. Penso que mostra tota la feina que hem fet, i esperem seguir amb aquesta dinàmica".
Les urgellenques han anat de menys a més, un primer quart amb una defensa poc sòlida. Ara bé, han tancat bé el rebot, pel que ho han aprofitat per contraatacar i tenir joc entre les pivots.

A l'últim període les urgellenques han millorat el percentatge de triples, en part gràcies a l'encert de Nogic, tot just arrancar el darrer temps n'ha anotat dos. El marcador final ha estat de 89 a 57.
Gran superioritat del Cadí al Peac – Pécs d'Hongria, l'ha doblat en valoració 117 a 52, i també en assistències, 28 a 14.

“No hem pogut aturar les seves transicions. Hem fet una bona primera part, la segona no. Felicito l’equip espanyol”.
La júnior Sònia Garcia, que dissabte havia debutat a la lliga, ha tingut també uns minuts a la competició europea.

Parlen al vídeo: SYDENEY WIESE, JUGADORA DEL CADÍ LA SEU - BERNAT CANUT, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU - RÓBERT MESZLÉNYI, ENTRENADOR PEAC-PÉCS