Els hotelers de Cerdanya gestionaven aquest dijous les darreres reserves per aquest pont de Tot Sants. Són molts els que, fins a darrera hora, no es decideixen a passar uns dies fora de casa, per comprovar, sobretot, quina és la previsió meteorològica. Els hotelers han notat entre els clients certa preocupació per la situació actual que viu Catalunya, fet que condiciona el turisme a l'hora de desplaçar-se. Malgrat tot, el sector confia en arribar al 90% d'ocupació tant divendres com dissabte.

El perfil de visitant és un perfil familiar, de mitjana edat i procedent de l'àrea metropolitana de Barcelona. Des del sector hoteler creuen que aquells que decideixen passar aquests dies festius a Cerdanya busquen activitats a la natura, com el senderisme, les passejades en bicicleta o els bolets, a més de començar a pensar en la temporada d'hivern.

Un cop passat Tot Sants, els hotelers ja posen la mirada a la Puríssima, que sempre dona el tret de sortida oficial a la temporada d'hivern. Uns dies festius condicionats sempre per la neu, ja que, si les estacions tenen obert i amb bona qualitat de neu a pistes, el volum de visitants s'incrementa considerablement.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA