Els alumnes de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà i alguns professors han participat aquest dijous en una iniciativa que combina l'esport i la solidaritat. Es tracta de la segona edició de la cursa solidària que l'any passat es va dedicar a la fundació Unoentrecienmil i que enguany ha servit per recollir fons per a la Marató de TV3. Uns 400 alumnes, des de 1r d'ESO fins a 1r de Batxillerat, han completat un itinerari d'uns 3km per l'entorn del poliesportiu. Alguns amb un temps de només 10 minuts.

Aquells participants que han volgut han fet una aportació econòmica d’un mínim d’un euro. El total recaptat amb la cursa es destinarà íntegrament a la Marató de TV3, que enguany es dedica a la investigació de les malalties minoritàries.

Des del centre educatiu fan un balanç molt positiu de l'activitat i destaquen la predisposició de l'alumnat.

Veient la bona acollida de la cursa solidària, des de l'INS de secundària confien en sumar més edicions i no descarten convidar alumnes d'altres centres educatius de Puigcerdà.

Recordem que l'any passat, l'institut Pere Borrell va recollir prop de 900 euros per a la fundació Unoentrecienmil que lluita contra la leucèmia infantil.

Parlen al vídeo: BENGI HERRERA, MESTRE EDUCACIÓ FÍSICA INS PERE BORRELL