L’actual líder i campió de lliga, CHH Txuri Urdin, visitarà aquest dissabte Puigcerdà. Serà el primer cara a cara a casa després de la final de la lliga de la temporada passada, quan els ceretans van estar a tocar d'emportar-se el títol.

L’equip guipuscoà visitarà la pista ceretana després de batre al segon classificat, FC Barcelona, per la mínima i recuperar la primera posició de la classificació amb un partit menys que el segon. El Txuri té una plantilla similar a la de l’any passat però amb algunes baixes significatives que els fan més vulnerables en la part defensiva. Cal destacar, però, que compten amb el millor porter de la lliga i els dos jugadors en atac que van sumar més punts la temporada passada.

Els grocs i negres vol seguir amb la millora mostrada en el darrer partit per canviar la dinàmica de la temporada i començar a sumar punts necessaris per classificar-se per playoff.

Recordem que, de moment el Puigcerdà és cuer amb 4 punts, juntament amb el Jaca. Les tres primeres posicions les ocupen el Txuri amb 13 punts, el Barça amb 11 i el Majadahonda amb 10.

Per la seva banda, aquest cap de setmana l’equip femení viatja a Jaca on esperen seguir sumant minuts d'experiència i millorar en el joc. Sembla ser que les baixes seran mínimes en aquest enfrontament.