Un grup d'estudiants s'ha concentrat aquest dijous al migdia a la n-260, a l'entrada oest de la Seu d'Urgell. Els manifestants caminant i fins i tot en algun moment ballant al pas de zebra, han aturat durant quaranta-cinc minuts el trànsit en els dos sentits de la marxa, fins que els Mossos d'Esquadra han intervingut. Han desallotjat els manifestants, obligant-los a abandonar el pas de vianants i retirar-se cap al voral de la carretera.
La concentració ha causat retencions tant als vehicles amb direcció nord com sud, que han optat per desviar-se per l'interior de la ciutat i així seguir el seu trajecte, a diferència dels camions que s'han hagut d'aturar.
La mobilització s'ha emmarcat en la vaga d'estudiants convocada a tot Catalunya dimecres i dijous. Els joves, prèviament, han iniciat una manifestació estudiantil a la font del Passeig, fins a aturar-se a la sortida de la ciutat. Els concentrats han reclamat l'alliberament dels presos polítics i han denunciat els abusos policials com també les detencions dels darrers dies de protestes per la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials catalans.