78 esportistes i clubs de l’Alt Pirineu han estat guardonats pels seus mèrits esportius en l’acte de reconeixement als millors esportistes del territori durant l’any 2018.

Un acte on s’ha fet palès el gran potencial esportiu de l’Alt Pirineu i Aran i on també s’ha volgut reivindicar el paper que totes les comarques del territori han de tenir en la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern.

Entre els guardonats hi ha 43 esportistes masculins i 35 de femenins de 22 clubs i entitats i s’inclouen en 10 disciplines esportives o federacions, els quals han destacat en competicions catalanes, espanyoles, europees i 6 en campionats del Món.
També s’han lliurat sis premis especials, tres reconeixements de fites, una commemoració d’un esdeveniment històric, un premi a un club que promociona els valors en l’esport inclusiu i un premi Empresa pel suport a l’esport territorial.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN - GERARD FIGUERAS, SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA