El camp d’aprenentatge de la Vall de Boí i el Centre del Romànic han iniciat una nova acció conjunta per difondre el patrimoni Mundial de la UNESCO. En aquesta ocasió es tracta d’un curs de formació per a professors d'educació primària i secundària.

La formació, que porta per títol “Viatgem cap al romànic”, es durà a terme durant 4 dissabtes d’aquesta tardor. La idea és recórrer diferents temples i aprofundir en el patrimoni tan cultural com natural, ja que es passa pels antics camins de la vall. També es realitzen tallers a l’aula per recrear la tècnica pictòrica del tremp.

La primera acció del conveni entre el Centre del Romànic i el Camp d’aprenentatge va ser la gratuïtat de les entrades a les esglésies romàniques de la Vall de Boí pels alumnes que participin al Camp. Tots dos equipaments remarquen la necessitat que cultura i ensenyament vagin de la mà.

Parlen al vídeo: CRISTINA CASTELLÀ, DIRECTORA CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ - CÉSAR COLOMER, DIRECTOR CAMP D’APRENENTATGE DE LA VALL DE BOÍ