Més de sis mil persones han visitat les exposicions "Herois i Superherois" i "Una mirada al passat". Un rècord d'assistència d'aquestes dues mostres instal·lades a la sala Sant Domènec, durant el mes d'agost, Herois i Supererois, i la mostra fotogràfica, els mesos de setembre i octubre.
Segons dades de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el recull de les imatges inèdites del fons fotogràfic Josep Maria Esclusa l'han visitat 2.518 persones. El perfil del públic ha estat principalment adult, s'explica en part perquè les imatges capturades el 1960 tracten sobre la quotidianitat de la capital de l'alt Urgell, per alguns dels visitants ha estat un viatge al passat.
La xifra de visitants gairebé es duplica a l'exposició sobre herois. 4.059 persones de totes les edats l'han visitat. Pel que situa l'afluència mitjana a 162 persones diàries. Deixant constància que el còmic i del cinema tenen un poder evocador en el món dels herois al públic més adult.