Dilluns han començat les activitats programades per a la Castanyada a la capital de l'Alt Urgell. La primera activitat ha estat un taller intergeneracional, on les padrines vestides de castanyeres han repartit castanyes i panellets als infants, amb algun canvi respecte a l'any passat.

Enguany també han incorporat música a l'activitat.

Una vegada han menjat els productes típics de la castanyada, han elaborat un treball manual de tardor. L'activitat anava dirigida a infants a partir de tres anys, un públic que augmenta any rere any.

La proposta és de l'ajuntament de la seu d'Urgell, amb la col•laboració de deu voluntàries. Pel que ja podem dir que les castanyeres han arribat a la Seu d'Urgell. La programació d'activitats de la castanyada s'allarga fins al dia 9 de novembre amb un espectacle familiar.

Parlen al vídeo: JUANI, voluntària