El Cadí La Seu ha aixafat el Nissan Al-Qázeres Extremadura en la sisena jornada de la lliga femenina. Una victòria en la línia del darrer partit a l'eurocup, ja que els dos marcadors han estat per sobre dels 90 punts, ara bé. Aquesta vegada a la competició regular les alt urgellenques s'ha imposat per quaranta-un punts.
Un partidàs ofensivament de les alt urgellenques. Han sortit a la pista concentrades, amb ambició per empotar-se el partit, després de dues derrotes a la lliga. Transcorreguts tan sols tres minuts, el marcador era de 10 a 0.

A la represa, el Cadí ha abaixat la intensitat, en part per l'avantatge al marcador de trenta-sis punts. Les visitants ho han aprofitat per emportar-se el tercer quart.

Però al darrer quart les alturgellenques s'han reconnectat al partit per acabar amb un contundent marcador. I, amb temps, per al debut a la lliga de la jugadora del filial, Sònia Garcia.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU