La pista ceretana ha viscut aquest dissabte un partit molt igualat entre el CG Puigcerdà i el Majadahonda. Els locals han anat a remolc durant les tres parts i finalment el marcador s'ha decantat a favor dels madrilenys: 3-4.

Els ceretans han portat en pes del partit i han protagonitzat un darrer tram d'infart, amb una remuntada de dos gols per forçar la pròrroga i quan aquesta s’acabava i semblava que el punt en joc es decidiria en els llançaments de penal, els visitants han marcat el gol d'or que suposava aconseguir
el segon punt en joc. Al haver empatat al final dels tres períodes ja s’havien repartit un punt cada equip.

Els gols grocs i negres els han signat Jociles, i Granell en dues ocasions.

Amb aquest resultat el CG Puigcerdà empata en la darrera plaça amb el Jaca amb 4 punts. Per sobre, el Majadahonda es consolida en la tercera posició amb 10. I per davant hi ha el FC Barcelona amb 11 i CHH Txuri Urdin amb 13 punts.Aquest cap de setmana el Puigcerdà torna a jugar a a casa i rebrà el líder, el CHH Txuri Urdin.

Per la seva banda, l'equip femení va caure a Valdemoro també per la mínima 3-2. Tot i la manca de jugadores, les ceretanes van plantar cara a un equip superior sobre el paper. Ainhoa Merino ha estat la doble golejadora de la jornada. L'equip segueixen amb 3 punts a la 7a posició de la classificació, que lidera el Majadahonda amb 15. Dissabte, les jugadores visitaran el CH Jaca.