Malgrat disputar-se tot just la segona jornada de la segona de quatre voltes, el CG Puigcerdà necessita guanyar dissabte per evitar que un rival directe, el Majadahonda, que ara té 8 punts, s'escapi en la classificació. L’equip de Barnola, que és cuer amb 3 punts, no passa per un bon moment anímicament i haurà d'enfrontar-se al conjunt madrileny que sempre exigeix molt als oponents. A més viatjarà amb tota la confiança després de guanyar 5 a 0 al líder, FC Barcelona,
dissabte passat a la seva pista.

La plantilla ceretana estarà pràcticament al complet menys les baixes per motius laborals de Boronat i la de León Tona que suma el segon partit de sanció.

D’altra banda l’equip femení es desplaçarà a la difícil pista de Valdemoro buscant la primera victòria com a visitant de la temporada. Les jugadores de Valdemoro, conegudes com les Quimeras, disposen de moltes jugadores de la selecció espanyola U18, començant per la talentosa portera que és un dels puntals. Les ceretanes tindran tres baixes importants però lluitaran per fer un bon paper.