L’Ajuntament de Tremp ha aprovat en el plenari celebrat aquest dimecres al vespre l’augment d’un 11,11% de l’IBI. Un augment, que l’equip de govern defensa que no suposarà un daltabaix a la butxaca del contribuent, ja que els valors cadastrals actualment han baixat i han augmentat les despeses del consistori.

Compromís per Tremp s’ha mostrat en desacord i ha fet que votés en contra de tot el paquet de modificació d’ordenances fiscals reguladores d’impostos, ja que considera que hi ha altres formes de recaptació que afecten menys al ciutadà.

En aquest punt també hi havia la modificació de les ordenances fiscals reguladores de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana i l’Impost sobre Activitats Econòmiques per l’exercici 2020. També des de l’equip de govern s’ha volgut fer esment de les bonificacions estipulades tant per l’impost de vehicles com de l’IBI.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP