Torna Shrek, l'obra que porta a escena l'Associació Cerdanya Musical. Després d'estrenar-se per la setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, aquest divendres i diumenge s'han programat noves funcions per aquells que encara no l'han vist o per als que volen repetir.
La companyia ha apostat enguany per una obra adreçada a un públic familiar, basada en la pel·lícula estrenada el 2001. El protagonista, un ogre que deixarà d’estar sol al seu pantà per viure mil i una aventures al costat d’un ruc i de diferents personatges de contes de fades que s’anirà trobant pel camí. En aquest cas, un dels reptes és el vestuari i la decoració, que endinsa el públic en un món de fantasia.
Recordem que l'associació Cerdanya Musical, formada per una quarantena de persones aficionades al món del teatre i dels musicals, ja ha portat a l'escenari Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó, Sister Act, Moulin Rouge i Hoy no me puedo levantar.
Les funcions són aquest divendres 25 d'octubre a les 9 de la nit i diumenge n'hi haurà dues, a les 4 i a les 8 del vespre, totes al Casino Ceretà. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà o a la web codetickets.com.