Les pluges de les darreres hores no han provocat danys a les comarques de Pallars Jussà, Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça però sí que han estat abundants i rius i torrents han crescut considerablement. El riu Noguera Pallaresa, tant en el seu pas a Escaló com a Collegats ha registrat aquest dimecres el nivell màxim d’aquest mes d’octubre, en aquest darrer punt ha baixat prop de 102 metres cúbics per segon. També el Noguera Ribagorçana, al seu pas pel Pont de Suert ha registrat màxim aquest mes d’octubre amb 66, 44 metres cúbics per segon.
A més, les pluges han estat intenses en algunes poblacions, han anat acompanyades de tempestes elèctriques i hi ha hagut algun tall de llum.
A La Pobla de Segur, aquest dimecres al migdia ja es comptava amb 109 litres per metre quadrat de precipitació acumulada, mentre que Tremp també fregava els 100 litres i el Pont de Suert superava els 95. Al Pallars Sobirà, concretament a Sort, les precipitacions de la matinada del dimarts al dimecres no han estat tan abundants i s’han acumulat uns 61 litres per metre quadrat.