L’oficina de turisme de La Pobla de Segur, que des de fa un any està situada a la nova Estació d’Esports i Natura del Pirineu, ha augmentat molt considerablement el nombre de visitants aquesta última temporada i ha arribat als 5000, en un espai que, a més, ofereix un ampli ventall de serveis als turistes.

Precisament uns recursos que van encarats a la promoció d’un turisme de natura sostenible, que no tan sols es dirigeix als vinguts de fora, sinó que també es vol conscienciar la població local de la necessitat de preservar l’entorn. I que a més es combina a la perfecció amb el Tren dels Llacs.

L’Estació d’Esports i Natura del Pirineu forma part del projecte europeu Green Pyrenees Slow Tourism i ha permès rehabilitar i donar utilitat a un edifici tancat des de finals dels anys 80.

Parlen al vídeo: ROSA ROBADOR, TÈCNICA DEL PROJECTE GPS TOURISM