Els estudiants del Cicle formatiu de Cuina i Gastronomia de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà ofereixen tots els dimarts servei de menjador. Fins ara el servei s'adreçava només als alumnes, professors i personal del centre però, a partir d'ara, s'ofereix a tothom. Així doncs, aquells que ho desitgin poden dinar aquest dia de la setmana a l'institut de secundària. Els alumnes s'encarreguen de la sala i de la cuina, i això els ofereix unes pràctiques molt completes.

El menú inclou un aperitiu, dos primers i dos segons a escollir i dos o tres opcions de postres, aigua, vi i cafè o infusió. Els plats són elaborats amb productes de qualitat i, sempre que és possible, també de proximitat.

El preu del menú per als clients externs és de 12 euros i per als alumnes, professors i personal del centre és de 9 euros. Aquest import els serveix per poder adquirir els productes que utilitzen.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda i aquests primers dies de funcionament ha tingut forces reserves.

El servei de menjador romandrà obert tots els dimarts fins al mes de maig, de dos quarts de dues a tres de la tarda. Si es vol reservar taula, es pot fer trucant al centre o al correu: mireia.trepat@inspereborrell.cat

A banda del servei de dinars, els alumnes també ofereixen servei de cafeteria als alumnes del centre a les hores del pati dels dimarts i dimecres.

Recordem que el Cicle de Cuina i Gastronomia s'ofereix en modalitat dual, de manera que l'alumnat realitza pràctiques en empreses que combina amb les hores de formació teòrica. Actualment compta amb set alumnes a primer i vuit a segon.

Parlen al vídeo: MIREIA TREPAT, CAP CICLE CUINA I GASTRONOMIA INS PERE BORRELL