El mercat de segona mà de la Seu D'Urgell, ubicat al carrer dels canonges tancarà de manera temporal a principis del mes de novembre. Es tracta d'una aturada tècnica, per tal de redefinir la regulació dels paradistes d'aquest espai conegut com els Encants dels Canonges.
Actualment, hi ha una vintena de parades fixes segons el consistori. Alguns paradistes creuen que s'han d'asseure a parlar amb l'Ajuntament però sense deixar de fer el mercat per això han engegat una recollida de firmes perquè no s'efectuï l'aturada tècnica.

Aquest mercat es va impulsar amb un doble objectiu: donar una segona vida útil a objectes i dinamitzar la part baixa d'aquest carrer. L'associació de veïns i botiguers del centre històric espera que l'aturada tècnica sigui el més breu possible.

L’Ajuntament de La Seu considera que ara no s’estan seguint els criteris pels quals es va impulsar els encants i que s’ha de recuperar les bases inicials.

El consistori alt urgellenc assegura que la seva voluntat és mantenir el mercat i esperen reobrir-lo com més aviat millor.

Parlen al vídeo: YANN MARAIS, PARADISTA I IMPUSLOR DE LA RECOLLIDA DE FIRMES - MERCÈ GARCIA, PRESIDENTA AS. VEÏNS I BOTIGUERS DEL NUCLI ANTIC - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL