Aprovada de forma parcial la moció que ha presentat Compromís per la Seu sobre la gestió correcta i transparent dels ajuts de solidaritat i cooperació. Al pel celebrat dilluns al vespre, s’han aprovat per unanimitat els punts 2, 3 i 5, dos dels quals amb transaccions.

Els punts 1 i 4 han estat desestimats. El primer demanava la reprovació de la gestió de les legislatures passades per falta de transparència. Des de Compromís han assegurat que tan sols s’ha invertit el 30% dels diners pressupostats en aquesta partida, la resta es destinava a tresoreria. Pel que queda lluny del 0,7% del pressupost.

L’altre punt rebutjat ha estat el que buscava desestimar la proposta de modificació de l’equip de govern sobre els estatuts del Consell.

Els regidors de la CUP no han estat presents al ple, però en una roda de premsa dilluns al matí van donar suport a aquesta moció.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU