El Palau d'Esports de La Seu d'Urgell serà l'escenari aquest dimecres del segon partit de competició europea del Cadí La Seu. Serà un matx especial, serà el primer partit a casa de l'Eurocup per a les alt urgellenques amb els 50 anys d'història del club.
L'entrenador Bernat Canut busca un canvi de dinàmica dels darrers tres partits, pel que demana concentració des del primer segon.

La base Laura Peña s'entrena al marge, tot i que el tècnic compta que podria disputar alguns minuts contra l'equip hongarès.

El rival, Aluinvent DVTK Miskolc, és el segon classificat a la lliga HONGARESA, i en el primer partit de l'eurocup, ja va mostrar la seva força. Es va imposar de manera contundent, per 28 punts, a un club també hongarès.

L'altre partit del grup H, el disputaran Pecs i Landes també dimecres, en terres hongareses.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU