Del 21 al 25 d'octubre, l'Escola Oficial d'Idiomes de La Seu D'Urgell i Puigcerdà celebren la setmana cultural. Les activitats programades són diverses i pensades perquè puguin participar-hi persones de tots els nivells i de totes les edats.

A la capital alt urgellenca, el tret de sortida han estat dues activitats: per una banda, la visita guiada en francès a la catedral de Santa Maria d'Urgell, i d'altra banda, una activitat de conversa en anglès tot prenent el té. A Puigcerdà, la primera activitat de la setmana cultural ha estat la projecció d'una pel·lícula en versió original, en aquesta ocasió, en anglès, i subtitulada en castellà.
L'acte més institucional ha tingut lloc dimarts al vespre. Ha estat la conferència inaugural del curs 2019 – 2020 a càrrec de la corresponsal de TV3 al Pirineu, Rosa Talamàs.

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA ESCOLA OFICIAL IDIOMES LA SEU