Fins el 31 d’octubre es pot visitar al vestíbul de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà l’exposició Imatges per al record, un recorregut per oficis, feines, tradicions i maneres de viure que amb el pas dels anys han canviat i, fins i tot algunes, desaparegut.
En aquesta mostra s’hi troba fotografies de segar, mallar, la vetlla als difunts, dinars de germanor, mestres, capellans, llevadores o la matança del porc i l’arribada d’aigua i vies de comunicació als pobles, entre altres.
Les fotografies estan datades des de l’any 10 i fins als anys 70 del segle passat i han participat en la recerca molts veïns i veïnes de Sapeira que han cedit imatges dels seus àlbums particulars.
El recull ja va ser exposat durant la celebració de la vint-i-setena Trobada de la Terreta en els indrets on havien estat fetes.
Ara, aquest recull es pot visitar a Tremp i cada imatge compta amb un petit text explicatiu.