El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies una exposició conjunta de dibuix creatiu obra de Joaquim Rovira i d'aquarel·les obra d'Isabel Paluzié. Per una banda, Rovira mostra un conjunt de treballs de petit format on s'hi poden veure formes geomètriques o creacions abstractes, en blanc i negre o a tot color. El treball de Paluzie, per l'altra banda, es centra en un seguit de quadres fets amb aquarel·la on es representen papallones de tot tipus i colors.

A banda de mostrar els seus quadres, els autors també els venen. Cada treball té un preu de 35 euros amb marc inclòs.

L'exposició es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins aquest dissabte 26 d'octubre. Fins aquest mateix dia també es podrà veure els més de 500 dibuixos dels escolars que van participar al primer concurs de cartells del Cerdà de l'Any. L'Institut d'Estudis Ceretans ha decidit impulsar-ne una segona edició, després de l'èxit de l'any passat.

Recordem que l'entrada a aquest equipament cultural de Puigcerdà és lliure.