Aquest mes ha arrencat una nova edició del programa d'esport adreçat als majors de 60 anys. Es tracta d'una iniciativa impulsada des de fa més de quinze anys per l'ajuntament de Puigcerdà que consisteix en un seguit de classes dirigides de ioga, ball, gimnàstica i activitats aquàtiques.

Es tracta d'un programa que cada any té molt bona acollida, on hi acostumen a participar un centenar de persones. La majoria són veïnes de Puigcerdà, però també s'hi inscriuen veïnes de l'Alta Cerdanya.

Des de l’ajuntament destaquen la importància de promoure l’esport entre la gent gran i remarquen el valor social que també té el programa.

La iniciativa, que té lloc d'octubre a juny, inclou un servei de transport que porta els participants des de dos punts del nucli de Puigcerdà fins al centre esportiu.

L'ajuntament ofereix l'activitat a preus reduïts, per tal que sigui accessible a tothom. ‘Esport per a la Gent Gran’ també compta amb el suport del Club Poliesportiu Puigcerdà i la Diputació de Girona.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ