L’equip de Cerdanya no ha pogut batre el CH Jaca com ho va fer fa un mes i ha caigut aquest dissabte per 2-4. Tot i avançar-se en el marcador i recuperar-se per igualar el partit, els aragonesos han estat superiors i, per tant, han deixat el CG Puigcerdà al capdavall de la classificació.

La primera part ha estat força intensa amb protagonisme pels porters i les defenses. Ocasions en ambdós costats de la pista i on ha quedat clar que seria un partit igualat. Els ceretans s'han avançat al marcador amb un gol de Boronat.

Només començar el segon període, el Jaca ha capgirat el marcador i ha posat la por al cos als locals. Els de Puigcerdà, però, aconseguien l'empat gràcies a un slap de Boronat.

La tercera part ha començat amb tot per decidir-se, però després de 10 minuts on els dos equips no acabaven d'arribar a la porteria, finalment el Jaca ha posat una marxa més i en una situació d'inferioritat ha transformat un contraatac de 2 contra 1. Aquest gol ha estat dur per als ceretans, que han vist com poc després el Jaca anotava el quart, i deixava el marcador en el definitiu 2-4.

Després d'aquest cap de setmana, el FC Barcelona continua líder amb 11 punts, seguit del Txuri Urdin que en té 10. El Majadahonda es col·loca tercer amb 8 punts, el Jaca quart amb 4 i tanca la classificació el CG Puigcerdà, amb 3 punts.

La propera jornada el SAD Majadahonda visitarà Puigcerdà mentre els dos primers classificats mesuraran les forces per veure qui es col·loca líder de la classificació.

Per la seva banda, cal destacar la primera victòria de de l’equip groc i negre femení, que ha guanyat a casa al Granada Grizlies per 6 a 4. La jugadora Judit Pareja ha estat una de les peces claus, anotant un had trick. Amb aquesta victòria abandonen el darrer lloc i empaten a 3 amb les andaluses. El proper cap de setmana viatgen a la pista del Valdemoro, en un enfrontament que es presenta força complicat però on l'equip cerdà intentarà repetir una victòria.