La fira de Sant Ermengol tanca amb bon balanç pel que fa al nombre de visitants i degustacions. Concretament s'han venut uns 5.000 tiquets de degustació. Si s'afegeixen els tastos guiats de formatges i les demostracions culinàries, les degustacions ascendeixen a 30.000 en aquesta vint-i-cinquena Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Tot i haver-hi baixes a última hora.

El certament ha estat marcat per la situació política catalana, molts dels estands de la Fira de Formatges Artesans hi penjaven cartells demanant la llibertat dels presos polítics.

Un altre gest dels formatgers contra la sentència del Tribunal Suprem, ha estat donar a la caixa de solidaritat el 50% dels diners recaptats a la fira. En total, han aportat 2.580 € als presos polítics, exiliats i represaliats.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D'URGELL