L'ajuntament d'Alp vol dinamitzar el pavelló esportiu, situat al Palau d'Esports i Congressos de la localitat. El consistori vol que més entitats esportives i particulars organitzin activitats en aquest espai, per tal d'aprofitar millor les instal·lacions. De moment un responsable municipal obre cada tarda l'equipament, de 4 a 10 de la nit, però la intenció de l'equip de govern és omplir-lo d'activitats durant tot el dia.

Actualment,el pavelló esportiu és utilitzat per una escola de running i pel club de patins de rodes de Bellver, a més d'albergar karate, ioga i futbol. De moment, l'ajuntament deixa les instal·lacions gratuïtament però, a mesura que augmentin les activitats, es planteja cobrar un import simbòlic a les entitats i clubs esportius.

De cara a un futur proper, l'ajuntament preveu ampliar l'equipament esportiu amb nou material. També té sobre la taula la construcció d'un rocòdrom i de dues pistes de pàdel.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP