Des de quarts de 7 del matí la carretera n-145 que connecta La Seu d'Urgell amb Andorra ha estat tallada. En una nova mobilització de la societat catalana com a mostra de rebuig a la sentència del tribunal suprem. Als volts de les 10 del matí, han arribat més concentrats, que s'han desplaçat des del centre de la capital alturgellenca amb una marxa lenta entre consignes de llibertat presos polítics i vaga general. En total, unes cinc-centes persones s'han trobat trepitjant l'asfalt a les 11 del matí.
El dia ha anat avançant, i alguns per fer l'espera més àgil, jugaven a cartes amb petits grups. Al migdia, un gran nombre de concentrats ha continuat impedint el pas dels vehicles, ara bé, ha disminuït respecte al matí. Alguns preparats per dinar al peu de la via amb entrepans. I, un petit grup ha organitzat una arrossada, que ha preparat in situ, per a unes 70 persones.
I, després de gairebé 10 hores tallada la carretera per centenars de manifestats, passaven cinc minuts d'un quart de set de la tarda que s'ha reobert la via. Els concentrats han engegat una marxa cap al centre de la ciutat. Una manifestació amb més participació que la del matí. L'ambient dels concentrats ha anat in crescendo amb crits, i xiulets. També els clàxons dels cotxes atrapats durant tanta estona han acompanyat els manifestants. La jornada ha transcorregut sense incidències.
A l'hora que tancava aquest informatiu, els manifestants continuaven recorrent la Seu.
Pel que fa al seguiment al seguiment de la vaga a l'Alt Urgell, ha estat desigual depenent de cada sector. Al comerç, molts establiments del centre històric i de l'eixample urbà de la Seu s'han adherit a la protesta, mentre que d'altres han optat per obrir. Una part important dels locals del carrer major i el seu entorn han mantingut la persiana baixada.