Durant el tall a la carretera, els mossos d'esquadra han anat donant pas alternatiu per una via forestal, entre Anserall i Castellciutat. Tot i que els vehicles pesants no hi han pogut accedir, com ha estat el cas de camioners que no els ha quedat alternativa que esperar.

També hi hagut aturats a la carretera un grup de turistes holandesos amb destinació a Malgrat de mar. Han assegurat que comparteixen els motius de la protesta, i s'han mostrat resignats a l'espera de l'obertura de la via com més aviat millor.

“Entenem els motius perquè us manifesteu, però no és agradable estar aturats, estem de vacances. Tenim molts diners per gastar, al vostre país, a Catalunya, però ara no podem gastar res”.
Tanmateix, els manifestants han anat deixant pas als serveis d'emergència de manera pacífica.
I algun viatger per estar aturats a La Seu d'Urgell, ha decidit fer camí, amb les maletes de rodes ha obert pas entre els concentrats direcció Andorra.

Parlen al vídeo: CAMIONER - TURISTA