Estudiants dels instituts de la Seu d'Urgell s'han concentrat dijous al matí a les portes del centre educatiu Joan Brudieu i han engegat una marxa lenta i sorollosa pels carrers de la ciutat fins a l'Ajuntament. L'acció és la resposta de rebuig dels joves a la sentència del tribunal suprem.

Durant el recorregut, veïns han animat als protestants. A les portes del consistori l'alcalde, Jordi Fàbrega, ha rebut una vuitantena d'estudiants i els ha animat a seguir reivindicant-se. Asseguts a la plaça, han llegit un manifest on s'ha animat a sumar-se a la vaga, convocada per divendres 18.

Els joves han entonat el cant dels segadors, i seguidament han anat entrant als comerços per informar i repartir els cartells per la convocatòria de vaga. I també hi han penjat cartells als carrers.

Parlen al vídeo: MANIFESTANT - JANA BOIX, ESTUDIANT DE 4T ESO - MANIFESTANT