Aquest dimecres ha arribat a La Seu d’Urgell el grup de ciclistes de la ruta Trail2Challenge. Una iniciativa que pretén creuar els Pirineus de punta apunta amb bicicleta i fent senderisme. El grup de senderistes va sortir dimarts de la costa Atlàntica, mentre que el de ciclistes de la costa Mediterrània i aquest dimecres han fet nit a la Seu, d’on han sortit direcció el Pont de Suert. La idea és que en sis dies es trobin en u punt indeterminat dels Pirineus després de fer 900 km entre els dos grups. Entre el grup de 10 ciclistes s’hi troba els coneguts Melcior Mauri i Pol Tarrés.
A banda de la vessant esportiva i la provatura dels nous dispositius GPS dels organitzadors, el projecte també compta amb una cara mediambiental, ja que per cada kilòmetre recorregut, els organitzadors donen un euro a Save a Forest.