Abans de finals d’any La Pobla de Segur tindrà finalitzades les obres de la primera fase de la remodelació del Parc Alcalde Boixareu. La idea és millorar l’entorn del patrimoni Conjunt Mauri i connectar-ho. S’amplia els espais d’accés tant des de l’Avinguda Pirineus com pel carrer Bellavia i es canvia la vegetació.

Aquesta primera fase té un pressupost d’uns 280.000 euros que es financen a través del Pla de Foment Territorial de Turisme i de cara al 2020 es preveu implementar la segona fase del projecte, on es traslladarà el camp de futbol.

Tot i que la primera fase ha d’estar llesta abans de final d’any, l’Ajuntament destaca que es poden anar fent millores i incorporacions segons es vagin veient les necessitats de la zona com ara en els equipaments infantils i lúdics previstos.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, alcalde de La Pobla de Segur