Després de la derrota del darrer cap de setmana, l'equip sènior del Club Gel Puigcerdà es prepara ara per jugar a casa contra el CH Jaca, que de moment ocupa l'últim lloc de la classificació. Els grocs i negres recuperen jugadors per aquest derbi pirinenc i busquen sumar els tres punts, ja que, l'equip que perdi, ocuparà provisionalment el darrer lloc.
Els ceretans han pogut treballar els errors comesos la setmana anterior i han disposat de gel per entrenar amb normalitat tots els dies. Amb l’ajuda de l’afició, esperen poder evitar faltes de concentració per aconseguir un bon resultat.
A banda de l'equip masculí, el sènior femení també jugarà aquest cap de setmana a casa. Diumenge al migdia s'enfrontarà al Granada Grizzlies, un equip andalús ja consolidat en la competició que està aconseguint bons resultats aquest any. El Puigcerdà comptarà gairebé amb totes les jugadores de la plantilla i caldrà veure com es conjunten i agafen ritme de competició davant l’afició ceretana.