El Cadí la Seu ja pensa amb el pròxim partit de lliga aquest dissabte contra el Gernika Bizcaia. El matx es disputarà en terres basques, i les alturgellenques hi arriben després de perdre dos partits consecutius.
L'última derrota ha estat aquest dimecres a l'estrena europea, contra l'equip francès Basket Landes. Tot i que les jugadores que dirigeix Bernat Canut els ha costat entrar al partit, han plantat cara a un rival experimentat en la competició continental. Al tercer parcial, les alturgellenques anaven per davant al marcador. El resultat final evidència la competitivitat mostrada de les alturgellenques en el debut a l'Eurocup, 65 a 60.
El grup H, on juga el Cadí, és l'únic grup que ha disputat els dos partits dimecres. A l'altre matx del grup s'hi han enfrontat dos equips hongaresos, i s'ha decantat a favor de l' Aluinvent DVTK Miskolc.