Alp es prepara per rebre la vintena de pilots de cotxes clàssics que divendres i dissabte participaran a la tercera edició del Rally Comtat de Cerdanya, una prova automobilística de regularitat en carretera oberta amb sortida i arribada en aquesta població cerdana. Cerdanya Racing torna a impulsar aquesta cita pels amants del motor que serà la tercera i última del 1r Critèrium Regularitat Pirineus Catalans.

Els pilots sumaran uns 700 km de recorregut sobre l'asfalt que ofereixen les carreteres del nord de Girona, Lleida i Barcelona. D'aquests, 400 són de regularitat, dividits en dues etapes i 21 trams.

En aquesta tercera edició, el recorregut de la primera etapa serà secret fins al moment de les verificacions (divendres 18), i el de la segona etapa es donarà a conèixer 15 minuts abans de prendre la sortida de la mateixa (dissabte 19).

La base de la prova estarà situada en el Palau d’Esports i Congressos d'Alp, des d'on es faran les respectives verificacions administratives i tècniques, per a posteriorment donar-se la sortida des del carrer Mancomunitat.

Tot i la la convocatòria de vaga general per aquest divendres 18 d'octubre, l'organització manté la celebració de la prova.