21 empreses i entitats i 37 inscrits demandants de feina han participat a la quarta edició de la jornada Arrela’t al Pallars Sobirà. Una iniciativa que en cada edició agafa més ressò i que pretén ser un punt de trobada entre oferta i demanda de llocs de treball per desestacionalitzar l’ocupació a la comarca.

Aquest networking professional, organitzat des de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà, ha comptat amb més de 32 ofertes de feina que representen un total de més de 50 llocs de treball vacants. Molts dels demandants de feina responen al perfil de persones joves i amb formació universitària o cicles formatius superiors o mitjans.
Durant la jornada també s’ha dut a terme una conferència per promoure les bones pràctiques laborals.

Parlen al vídeo: LAURA TRISTÁN, CONSELLERA DE JOVENTUT PALLARS SOBIRÀ