Les protestes per la sentència del procés també continuen a Cerdanya. Més de 200 persones s'han concentrat aquest dimarts al vespre amb espelmes davant dels Jutjats de Puigcerdà. L'acte reivindicatiu, convocat per l'ANC i Òmnium, ha començat amb cinc minuts de silenci i ha continuat amb la lectura de diverses cartes escrites pels presos independentistes el mateix dia en què el Tribunal Suprem donava a conèixer la resolució del judici de l'1-O. Els encarregats de llegir els documents han estat persones vinculades amb el món polític i cultural de la comarca. Un per un, han llegit en veu alta les paraules de Carme Forcadell, Josep Rull, Oriol Junqueras, Dolors Bassa, Jordi Sànchez i de la resta de condemnats.

En acabar, els manifestants han cantat l’Himne Nacional de Catalunya i un cop desconvocada l'acció, els castellers de Cerdanya han aixecat un pilar i han desplegat una pancarta on s’hi podia llegir “Llibertat presos polítics”.

La majoria de manifestants han estat veïns de Puigcerdà i de la resta de la comarca, però també hi han assistit persones procedents de comarques properes com l'Alt Urgell o el Berguedà.

Parlen al vídeo: CARTA DE CARME FORCADELL - CARTA D'ORIOL JUNQUERAS - CARTA DE JORDI SÀNCHEZ