El ple extraordinari de l’Ajuntament de Tremp ha aprovat per unanimitat aquest dilluns al vespre la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació. Únic punt en l’ordre del dia d’un ple que ha comptat amb molts assistents i que s’ha retransmès en directe a la plaça on hi havia una gran concentració de persones.

Tots els regidors han renunciat a la retribució d’aquest ple i acte seguit s’han sumat a la concentració de la plaça on prop d’un miler de persones han seguit la lectura del manifest i s’han entonat diverses cançons. Malgrat la intensa pluja que ha acompanyat part de l’acte, veïns i veïnes de Tremp i voltants han volgut mostrar seu rebuig a la sentència i s’ha acabat l’acte amb crits de Llibertat.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP