Bellver de Cerdanya ha acollit aquest cap de setmana la desena trobada anual Diàdona, de dones acordionistes del Pirineu. Es tracta de la cita més important de l'any de l'entitat, que serveix a la cinquantena d'acordionistes i percussionistes per a reunir-se i oferir al públic el seu repertori. Així, doncs, el poliesportiu de Bellver ha acollit dissabte un concert-ball, que ha tingut una bona afluència de públic.

Diàdona ha inclòs el lema «10 anys amb el Pep» al logo de la celebració com a agraïment per l'impuls rebut per l'activista Pep Lizandra.

Després, les acordionistes han seguit oferint la seva música pels carrers de la població. Al vespre ha tingut lloc un concert al centre cívic Escoles Velles i diumenge un nou recital a la plaça St Roc.

Diàdona està formada per acordionistes i percussionistes de totes les edats, aficionades i professionals, de 7 comarques pirinenques.

Parlen al vídeo: NÚRIA OLIVA, SECRETÀRIA DIÀDONA - GEORGINA FÀBREGUES, VICEPRESIDENTA DIÀDONA