Restauradors de Cuina Pirinenca de Cerdanya i comerciants han organitzat aquest cap de setmana la segona edició del Puigcerdà Tasta. La iniciativa dona a conèixer la gastronomia de la zona a través d'un seguit de tastets al mateix temps que es promocionen els comerços de la vila, que han repartit als clients vals de descompte per participar-hi.

Des de les cinc de la tarda i fins a quarts de nou de la nit, s'han ofert al Passeig 10 d'Abril un seguit de tastets. Enguany els plats escollits han estat sopa de verdures de tardor, truita de riu, arròs amb bolets de Cerdanya, hamburguesa de vedella ecològica amb ceps i caneló de codony i mató.

Des de l'associació de comerç aposten per mantenir aquesta iniciativa i que es consolidi en el calendari d'activitats de tardor.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ - ESTEVE MARGINET, CUINA PIRINENCA CERDANYA - XUSA PELEATO, CUINA PIRINENCA DE CERDANYA