L’equip cerdà Puigcerdà Mixed s’ha proclamat, aquest diumenge, campió del 14è Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà. L’equip ha tancat la competició sense haver cedit cap derrota i havent guanyat cinc dels quatre emparellaments. És la primera vegada que un equip local aconsegueix la victòria en aquest torneig.

Els equips suïssos Château i Genève Lully han quedat en segona i tercera posició respectivament

Des de divendres i fins diumenge, una vintena d'equips s'han disputat el títol, procedents d'Escòcia, País Basc, Aragó o Mònaco.

Des del club de cúrling Puigcerdà destaquen el nivell dels equips i la bona afluència de públic que ha seguit els partits, així com la feina que desenvolupen anualment la vintena de voluntaris que fan possible el torneig.

A banda de l’equip campió, el club local ha participat amb dos equips més: el Puigcerdà Puigpedrós (desè a la classificació) i el Puigcerdà Carlit (19è).

Al torneig també hi ha jugat un dels combinats júnior espanyol olímpic. La Federació ja ha comunicat quins dos joves jugadors del Puigcerdà aniran als jocs de Suïssa al gener: seran Aleix Raubert i Oriol Gastó.

Un cop celebrada aquesta competició, el club té la mirada posada a la lliga catalana, que es disputarà a Puigcerdà durant els mesos de desembre i gener.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ