Coll de Nargó ha celebrat aquest cap de setmana la Fira i Festa de Muntanya. Es tracta d'un nou certamen que agrupa per una banda, la fira del rovelló que enguany ha arribat a la vint-i-cinquena edició i d'altra banda, l'aplec d'escaladors, una trobada lúdica no competitiva entre els amants d'aquest esport que ha celebrat la setena edició.

La climatologia dels darrers dies no ha estat favorable per als boletaires.

Els bolets que s’ han trobat s'han degustat diumenge al migdia al dinar popular, el segon plat s’ha servit estofat amb bolets. Els protagonistes de tot el menú han estat els productes locals. També ho han estat dissabte al vespre al tast de formatge i vedella ecològica que s'ha ofert per a una quarantena de persones.

La fórmula d'aplegar alimentació, artesania, natura i esport en un únic esdeveniment ha estat un encert.

Parlen al vídeo: ELISABETH GARRABOU, REGIDORA COLL DE NARGÓ - MARISOL SALVADOR, MEMBRE DE MENJA'T L'ALT URGELL