El primer derbi de la temporada d'hoquei s'ha decantat clarament a favor del FC Barcelona. Els ceretans han punxat a la pista blaugrana per 11 a 4. El Barça no ha donat opcions als grocs i negres i ha tornat a demostrar que és un dels clars aspirants a endur-se el títol de lliga.

El primer període acabava amb la victòria mínima del Barcelona, 1 a 0. Els visitants van veure com no es concedia un gol que va semblar que impactava en el pal interior de la porteria i van marxar contrariats al primer descans però amb un resultat molt curt que convidava a lluitar pel partit.
En el segon període, un seguit d'errors del Puigcerdà van donar diversos gols als blaugranes i van forçar un canvi de porter. El finlandès Tornqvist va ser substituït pel segon porter, titular U20, Chente Vázquez, que debutava en sènior. Un parcial demolidor de 5-1, que posava les coses realment complicades als ceretans.
Ja en el tercer temps, el CG Puigcerdà aconseguia anotar dos gols ràpidament. Però el Barça va seguir sumant gols per acabar en el definitiu 11 a 4 en el marcador.
Amb aquesta derrota, els ceretans hauran de fer autocrítica i aprendre dels errors per encarar amb força els propers partits, contra els seus rivals directes.
Per ara, el FC Barcelona continua líder, a només un punt del Txuri Urdin. Per darrere hi ha el Majadahonda amb 5 punts, el Puigcerdà amb 3 i el Jaca amb 1.
Els grocs i negres jugaran el proper dissabte a casa contra els aragonesos.