Unes dues-centes persones s’han convocat a les dotze del migdia davant de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell com gest de rebuig a la sentència del procés. Entre els assistents hi ha hagut nombrosos estudiants.
Des del consistori alturgellenc, han manifestat el seu desacord amb la decisió dels magistrats del tribunal Suprem que han condemnat per sedició els líders polítics i socials amb penses entre 9 i 13 anys de presó.

L’equip de govern de l’Ajuntament de La Seu també ha anunciat que ha suspès l’activitat institucional temporalment.

El ple de l’Ajuntament està convocat per dimarts a les set del vespre.
Per la seva banda, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell també ha manifestat la seva disconformitat amb la condemna. A més, ha suspès l'activitat institucional fins a la celebració d'un ple extraordinari.
Tant al ple de l'Ajuntament com del Consell Comarcal, es demanarà l'amnistia per a les persones preses i la defensa del dret d'autodeterminació.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL