Arriba el primer derbi català de la temporada 2019-2020. Aquest dissabte a la nit, l'equip sènior del Club Gel Puigcerdà s'enfrontarà al FC Barcelona a la pista blaugrana. El Barça, actual líder de la competició, rebrà els ceretans, que ocupen la quarta plaça provisional.

Els grocs i negres s'enfrontaran a un equip amb ratxa que ha començat molt fort aquesta temporada, amb clares opcions al títol de lliga. Els blaugranes han reforçat les seves línies, amb jugadors de casa i cinc estrangers.

La plantilla ceretana, que no estarà al complet pel partit però si que recuperarà alguns defenses com Caballero i Duran, confia en repetir el balanç de la temporada passada, quan només va perdre un dels sis derbis.

Tot i que la temporada acaba de començar, sembla que el Txuri i el Barça estan a un esglaó per sobre de la resta d'equips: el Puigcerdà, el Majadahonda i el Jaca, que haurien de disputar-se les altres dues places per entrar a playoff.

Degut a la celebració del torneig internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà, l'equip sènior ha hagut de preparar el partit a la pista de gel de Font Romeu.